SMARTA FORMULÄR ANPASSAR SIG TILL ERA AFFÄRSPROCESSER

Formulär används för att samla in information på företag och från kunder. Med smarta formulär kan du säkerställa att du möter variationen av informationsbehov som verksamheten har på ett effektivt sätt.

När ni t.ex. ska skriva ett nytt avtal, vill kanske en HR person se andra fält än vad en avtalsägare, chef eller företagets CEO vill se. När ett kundärende ska registreras av en kund, då vill kunden bara se de fält som är relevanta för just den kunden. Smarta formulär har intelligensen att reagera dynamiskt utifrån målgruppen och anpassa informationen som ska hämtas in i era olika affärsprocesser.

Med skybow Rich Forms får ni ett av de enklaste verktygen på marknaden för att skapa smarta formulär som följer logiken i era affärsprocesser. Med en proof of concept kan ni utvärderar hur smarta formulär kan effektivisera era affärsprocesser med Microsoft Office 365 och SharePoint Online som plattform.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN PROOF OF CONCEPT FÖR SMARTA FORMULÄR

Analys: Vi väljer gemensamt ut en central affärsprocess i er verksamhet och avgränsar den till några centrala aktiviteter. Aktiviteterna analyseras för att identifiera den information som ska samlas in och hanteras.

Utveckling: Vi tar fram en MVP (Minimal Viable Product) som består av ett eller flera smarta formulär som är anpassade till den valda affärsprocessen. Efter att ni har provat formulären utvärderar vi tillsammans fördelarna med de smarta formulären.

Presentation:  Ni får en presentation av resultatet på plats hos er och vi lämnar över prototypen till er så att ni kan fortsätta att utvärderar nyttan eller börja använda formulären live.

Leveranstid för tjänsten:  Totalt 3 dagar (Dagarna kan spridas ut under en längre period).

Pris: Begär offert
Digitala smarta formulär 

Tycker du att det här är ett erbjudande som kan skapa affärsnytta åt andra? Dela gärna sidan i sociala medier!