Nytt uppdrag inom energisektorn

Nytt uppdrag inom energisektorn där vi hjälper kunden effektivisera verskamhetens processer genom att integrera informationsflöden mellan olika system och parter.

Internationellt bolag väljer Wectent AB för Office 365

Ett internationellt utvecklingsbolag baserat i Kista väljer Wectent AB som samarbetspartner för rådgivning, planering och genomförande av Office 365 implementation. Fokus på uppdraget är samverkan, kommunikation och dokumenthantering på ett kontrollerat och säkert sätt. 

Nytt koncerngemensamt intranät till tjänsteföretag

Vi har fått förtroendet av ett tjänsteföretag med fokus på redovisning, ekonomi och lön att ta fram ett koncerngemensamt intranät. Intranätet blir en kanal för kommunikation och samverkan i hela koncernen som har bolag i 8 länder. Som plattform används Office 365.

43% av IT ledarna utvärderar AI genom Proof Of Concept

81% av IT ledare investerar eller kommar att investera i AI. 43% utforskar och utvärderar genom proof of concept (POC), 38% har redan lanserat lösningar och...

Digitaliseringsresan med Bantorget Förvaltning fortsätter 2018

Bantorget Förvaltning fortsätter sin digitala transformation tillsammans med oss. Vi fortsätter arbetet med att digitalisera informationsflödet i processerna för koncern- och bolagsredovsining och styrelsearbete

Nytt samarbete med Energiföretagen

Vi har fått förtroendet att hjälpa Energiföretagen i sin digitala resa. Vi kommer börja med att utveckla en lösning för mobil dokumenthantering som gör det enklare för mobila användare att få tillgång till dokument som är centrala för utförandet av dagliga arbetsuppgifter.

God Jul & Gott nytt år

Vi ser fram emot ett händelserikt 2018.

Gör gärna som vi, ge ett bidrag till barncancerfonden.

9 trender för den digitala arbetsplatsen 2018

9 trender som formar den digitala arbetsplatsen 2018 har sammanställts av CMS Wire i den här artikeln. En drivande faktor för utvecklingen är att 46% kan tänka sig att byta jobb p.g.a. dålig användarvänlighet och 37% av företagen vill förbättra förmågan att samverka effektivt.

På tal om en enad digital arbetsplats...

En effektiv mobil-app för era anställda bör integreras i er digitala arbetstplats för att ena upplevelsen och vara dörren in skriver CMS Wire i den här artikeln.

Så utvecklar du governance-modellen för er digitala arbetsplats

Lär dig vad en governance-modell är, fördelar med att ha den på plats och vad den bör innehålla för att ni ska få en mogen styrning för utvecklingen av er digitala arbetsplats.Ladda ner guiden

Sidor