Hemsida för företag med verktyg för enkel uppdatering

Med en mobilanpassad hemsida till ditt företag och ett modernt verktyg för uppdatering får ni en professionell hemsida som enkelt kan uppdateras för flera kanaler samtidigt.

Website on tablet and mobile phones

Med en mobilanpassad hemsida till ditt företag säkerställer ni att den fungerar bra oavsett om kunden väljer att använda mobiltelefon eller surfplatta för att besöka den. En mobilanpassad hemsida fungerar lika bra i en webbläsare på en laptop som på en surfplatta eller i mobiltelefon.

Vi tar fram er nya hemsida och bygger er digitala närvaro på ett modernt CMS verktyg för digital marknadsföring och hantering av kundresan. I den här tjänsten ingår:

  • Egen domän*. Du kan använda din egen domän. Om du inte har en domän redan så hjälper vi dig att ta fram en.
  • Mobilanpassning. Din webbplats kommer att vara mobilanpsassad genom responsiv design.
  • CMS verktyg. Du får tillgång till ett av marknadens bästa CMS verktyg för att enkelt uppdatera innehåll, lägga till nya funktioner och för SEO. Ni får tillgång till Drupal som plattform.
  • Grundkonfiguration av CMS verktyget. För att din nya webbplats och CMS verktyg ska fungera krävs en konfiguration. Med en konfiguration installeras av oss utvalda nödvändiga funktioner för er webb. Det finns sedan en mängd funktioner du kan lägga till vid ett senare tillfälle för att göra er webb mer avancerad.
  • Valfri design. Du kan välja design till din webbplats utifrån vilken typ av verksamhet ni bedriver. Det finns mängder av mallar att välja bland och vi hjälper er att hitta en som passar.
  • Drift och teknisk support. Du behöver inte tänka på tekniken, de servrar som behövs ingår och vi hanterar dom åt dig. Drift och support kopplat till den tekniska plattformen ingår. Om något inträffar anmäler du enkelt ett ärende via vår supportportal.
  • Backup. Din webbplats säkas med regelbunden backup. Om något fel inträffar eller ni råkar ta bort viktigt innehåll, så kan er webbplats återställas från den senaste backupen.
  • E-post. e-postadresser kopplat till ert företag och/eller er webbplats ingår.

Vi leverera en webbplats som ni kan växa i och som är färdig att fylla på med  innehåll. 

Tycker du att det här är ett erbjudande som kan skapa affärsnytta åt andra? Dela gärna sidan i sociala medier!